Portfolio

Alterim.nl en 24Financials.nl

 

Bedrijf: Alterim & 24Financials.nl
Functie: Online Marketeer
Datum: 2017 t/m 2022

Alterim
Alterim is al ruim 20 jaar actief in werving en selectie van professionals binnen Finance & Control.

Werkzaamheden
Bij Alterim was ik verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die allemaal gericht waren op het versterken van de communicatie en het vergroten van de online aanwezigheid. Van het bedenken van slimme online marketingstrategieën tot het creëren van pakkende landingspagina’s en het opzetten van doelgerichte betaalde advertentiecampagnes, mijn werk was gevarieerd en uitdagend.

Door grondig onderzoek naar het gedrag van onze doelgroep heb ik diverse succesvolle campagnes gelanceerd, waaronder e-mailmarketingfunnels, Google AdWords en LinkedIn-advertenties. Het resultaat? Een aanzienlijke toename van de merkbekendheid van Alterim, wat heeft geleid tot meer aanmeldingen van zowel werkzoekenden als werkgevers.

24Financials
24Financials is jouw ultieme online ‘Do it yourself’ platform! Hier kan een werkgever met slechts een paar klikken zelf een freelancer vinden, benaderen of zelfs een opdracht plaatsen. Met handige zoekfilters is het zoeken naar de perfecte match een fluitje van een cent. Geen gedoe, geen wachttijden – gewoon direct aan de slag!

Werkzaamheden
Bij 24Financials.nl was ik betrokken bij het bedenken, lanceren en testen van diverse acties met A/B-testing. Deze werkzaamheden waren ontzettend dynamisch en uitdagend omdat we constant nieuwe ideeën probeerden en snel schakelden om te optimaliseren.

Bij zowel Alterim als 24Financials.nl was ik verantwoordelijk voor diverse online kanalen zoals SEA, SEO, e-mailmarketing en LinkedIn Advertising. Met behulp van Google Analytics hield ik voortdurend de resultaten in de gaten en optimaliseerde ik lopende campagnes voor maximale impact.