Portfolio

Werkzaam bij:

 

Bedrijf: Alterim & 24Financials.nl
Functie: Online Marketeer
Datum: 2017 t/m heden

Alterim
Alterim is al ruim 20 jaar actief in werving en selectie van professionals binnen Finance & Control.

Werkzaamheden
Bij Alterim doe ik de volgende werkzaamheden: ik werk aan de communicatie, bedenk online marketing strategieën, creëer landingspagina’s en ik stel betaalde advertentie campagnes op.

Aan de hand van onderzoek naar het gedrag van de doelgroep heb ik verschillende campagnes gelanceerd, waaronder e-mail marketing funnels, Google Adwords en Linkedin advertising. Hierdoor is er meer merkbekendheid van Alterim gekomen waardoor er meer aanmeldingen van werkzoekenden en werkgevers zijn.

24Financials
24Financials is een online ‘Do it yourself’ platform. Via zoekfilters kan een werkgever zelf een freelancer zoeken, benaderen of een opdracht plaatsen.

Werkzaamheden
Voor 24Financials.nl heb ik verschillende acties bedacht, gelanceerd en getest met a/b testing. Deze werkzaamheden zijn daarom enorm afwisselend. We proberen veel uit en schakelen snel. Dit vind ik elke keer weer een uitdaging.

Voor zowel Alterim als 24Financials.nl werk ik met onder andere SEA, SEO, E-mailmarketing en Linkedin Advertising. Via Google Analytics houd ik continu de resultaten bij en optimaliseer ik lopende campagnes.